Ko je leftor?

Osnovna djelatnost naše naše kompanije je izgradnja WEB informacionih sistema i vezanih usluga (hosting, domene, projektovanje i programiranje, razvoj i implementacija rješenja, desktop i mobilnih aplikacija, e-commerce rješenja, integracija online plaćanja i sl.), za klijente ili za sopstvene projekte.

Ekipa koju okuplja naša kompanija posjeduje bogato iskustvo u projektovanju i programiranjuju što nam omogućava da uspješno realizujemo i najzahtjevnije ideje i projekte svojih klijenata. Projektovanje i razvijanje kvalitetnih i inovativnih WEB i mobilnih aplikacija nam omogućava da svoja rješenja uspješno plasiramo i na tržišta koja zahtijevaju visoke standarde, kao što su zemlje Evropske unije i SAD.

Poznati smo i kao pioniri uvođenja inovativnih usluga na tržište BiH. Bili smo jedna od prvih kompanija koja je na našem tržištu ponudila online naručivanje knjiga (knjiga.ba), hrane (tanjir.ba), satelitsko praćenje vozila (pracenje.ba)... i definitivno prva kompanija u BiH koja je razvila i ponudila uslugu samostalnog online kreiranja web stranica mojWeb.ba.
Kompanija Leftor d.o.o. je osnovana 2006. godine u Tuzli u Bosni i Herecegovini, i od samih početaka ima samo jedan fokus, izrada kompletnih WEB rješenja. Imamo iskustvo sa raznim WEB tehnologijama (PHP, mySQL, Yii, JavaScript, C#, ...), a Magento platforma je naš izbor za razvoj WEB trgovina.

U kompaniji trenutno radi 25 mladih osoba, od toga 13 inžinjera, programera. Pojedini članovi našeg tima imaju iskustvo i preko 10 godina rada.

Nastojimo da uspostavimo dugotrajne odnose sa klijentima i često, nakon izrade web trgovine, nastavimo saradnju rad sa klijentom, na održavanju i konstantom unapređenju web tergovine. Klijentima pomažemo i oko optimizacije za tražilice (SEO), optimizacije brzine učitavanja, automatizaciji procesa, u exportu i importu podataka i sl. U mogućnosti smo promjeniti i prilagoditi bilo koju funkcionalnost u Magento sistemu.

Javite nam se, rado ćemo saslušati vaše ideje i pomoći vam u definisanju projekta.
0 0